Vabaduse väljaku ja Tõnismäe peatus suletakse ajutiselt

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Tõnismäe ja Vabaduse väljaku ajutised peatused.
Tõnismäe ja Vabaduse väljaku ajutised peatused. Foto: Tallinna linnavalitsus

Ehitustööde tõttu suletakse Tallinna kesklinnas ajutiselt Vabaduse väljaku sinise ootekojaga peatus ja Kaarli puiesteel asuv Tõnismäe peatus.

Kesklinna vanema Monika Haukanõmme sõnul on algavad ehitustööd osa suuremast kavast, millega tõstetakse kesklinnas ja selle ümbruses rattateede kasutusmugavust ja ohutust.

«Peatused ehitatakse ümber, et mööda Kaarli puiesteed ning Vabaduse väljaku äärest kulgevad rattateed oleks turvaliselt mainitud ühissõidukipeatusest ja kõnniteest eraldatud,» selgitas Haukanõmm.

2.-31. maini on suletud Vabaduse väljaku ääres linnast väljuval suunal sinise ootekojaga Vabaduse väljaku peatus. Sellega seoses peatuvad bussiliinid nr 3, 9, 16, 17, 17A, 22, 23 ja 46 ajutiselt Estonia puiesteel Inglise kolledži ees Vabaduse väljaku peatuses; bussiliinid nr 21, 21B, 40, 41, 41B ja 48 peatuvad ajutiselt Pärnu maanteel Jaani kiriku taga paiknevas Vabaduse väljaku peatuses.

4. maist kuni 9. juunini on ajutiselt suletud Kaarli puiesteel asuv linnasuunaline Tõnismäe peatus. Ehitustööde ajal peatuvad bussiliinid nr 24 ja 42 ning trolliliinid nr 1 ja 3 ajutiselt Kaarli puiesteel paiknevad Vabaduse väljaku peatuses (bussiliinide nr 17, 17A, 23 ja 40 peatus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles