Maardu kutsub sel laupäeval talgutele

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Maardu.
Maardu. Foto: Konstantin Sednev

Sel laupäeval toimub Maardus ülelinnaline talgupäev «Teeme ära!».

Maardu linnavalitsus kutsub kõiki linlasi talgupäevast osa võtma laupäeval, 6. mail Kallaveres ja Muugal. Tööde algus on kell 11.

«Kauaoodatud kevade saabudes plaanime traditsiooniliselt ühist ülelinnalist koristuspäeva, mis annab igale Maardu elanikule võimaluse teha linn korda ning seeläbi muuta kodukant veelgi puhtamaks, korrastatumaks ja mugavamaks. Koristuspäeva käigus korjatakse Maardu tänavatelt ära talvega kogunenud prügi, samuti tehakse korda hoovid ja äärelinn,» ütles Maardu linnapea Vladimir Arhipov.

«Kutsun kõiki linlasi talgupäevale – tulge koos pere, sõprade ja tuttavatega, et veeta koos üks kasulik päev ning ühiselt teenida üllast eesmärki ehk teha meie linn veelgi puhtamaks ja tervislikumaks elupaigaks. Tule kindlasti kohale, igaüks leiab endale meelepärase töö,» lisas linnapea.

6. mail tehakse Maardus koristustöid nii Kallaveres kui Muugal, et vabaneda prügist ja prügimägedest. Kõik vabatahtlikud kogunevad kell 11 Kallaveres, rahvamaja ees (Karjääri 4).

Muugal toimuvad talgud koostöös Muuga Seltsi, Eesti Looduskaitse Seltsi Maardu osakonna ja projektiga «Vabatahtlikud seltsilised», mida viib Maardus läbi ühendus Eesti Külaliikumine Kodukant. Muuga talgud pakuvad tänavu kõigile vabatahtlikele kaks võimalust – kas koristada prügi või osaleda avaliku lillepeenra loomisel Viljapuu puiestee ja Õunapuu puiestee ristmikul. Koristustalgutel osalejad kogunevad 6. mail kell 11 Muuga jäätmejaamas (Kaldase tee 6) ning avaliku lillepeenra loomisega tegeleda soovijad kohtuvad samal ajal Viljapuu puiesteel. Talgupäev Muugal lõpetatakse kehakinnitusega kell 15 Õunapuu/Viljapuu ristmikul värskelt loodud peenra juures.

Kogutud prügi äravedu korraldab mõlemas linnaosas Maardu linnavalitsus. Korraldajad tagavad osalejatele kindaid, prügikotte, rehasid ja joogivett. Koristuspäeva lõpus ootab kõiki osalejaid supp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles