Lasnamäe pakub juubeli puhul tasuta ekskursioone Ülemiste Citys

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Ülemiste City
Ülemiste City Foto: Kristian Kruuser

Linnaosa 30. juubeli puhul korraldab Lasnamäe linnaosavalitsus Ülemiste Citys ekskursioone ärilinnaku ajaloo teemal.

«Kuigi paljud seda ei tea, asub ainulaadne ärilinnak Lasnamäe linnaosa territooriumil. Kui inimene tunneb huvi Ülemiste City vastu, siis see on kõige õigem koht, kuhu tulla. Ürituse käigus saab teada nii mitmeid fakte ajaloost kui ka palju huvitavat ärilinnaku oleviku ja tuleviku kohta,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Ekskursioon viib mõnusale jalutuskäigule Ülemiste Citys, kus saab kuulda nii hoonete ajaloo kui ka innovaatilise ärilinnaku tulevikuplaanide kohta. Teejuhiks on Mainor Ülemiste ASi nõukogu liige Ants Pilving.

Ekskursioonid toimuvad kahes keeles. Neljapäeval, 18. mail algusega kell 17 eesti keeles ning reedel, 19. mail algusega kell 17 vene keeles. Kogunemiskoht on aadressil Valukoja 8. Eelregistreerimist üritustele ei toimu.

Tutvumisretke orienteeruv kestus on üks tund ning see on kõigile osalejatele tasuta. Ekskursioonid toimuvad välitingimustes, seega palutakse kõigil riietuda vastavalt ilmastikule.

Linnaosa juubeliprogramm «Lasnamäe 30» kestab maist septembrini ning hõlmab endas kokku üle 50 tegevuse ja ürituse. Täpsem info ürituste ja tegevuste kohta hakkab ilmuma linnaosa kodulehel, sotsiaalmeedias ja linnaosa paberlehes mõni aeg enne ürituse toimumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles