Ootamatu või mitte nii ootamatu uudis: president ei väisa traditsioonilist naisliidu aasta ema aktust (10)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Eesti Naisliit valis 2022. aasta emaks Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi, nelja lapse ema Aage Õunapi. President Alar Karis mullu Estonia kontserdisaalis tiitlit üle andmas.
Eesti Naisliit valis 2022. aasta emaks Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi, nelja lapse ema Aage Õunapi. President Alar Karis mullu Estonia kontserdisaalis tiitlit üle andmas. Foto: Mihkel Maripuu

Presidendi otsus veeta emadepäev tänavu Jõgeval ilma naisliiduta tuli organisatsioonile halva üllatusena, kuigi sellele viitasid varem nii president Alar Karise sõnad kui ka teod, mis jätsid piisavalt aega, et vajalikud sammud koostöö jätkumise nimel ära teha.

«Lootsime, et korraldame ka sel aastal emadepäeva kontsert-aktuse koos presidendiga, aga kahjuks see ei õnnestunud,» ütles naisliidu esinaine Monika Haukanõmm (Keskerakond) ja lisas, et presidendipaari on nad igal aastal kutsunud nii emadepäeva kui ka isadepäeva tähistamisele.

Mai teisel pühapäeval peetakse emadepäeva. Sel korral on president Alar Karis Jõgeval. «Alguses olime me valmis presidendiga Jõgevale kaasa minema,» rääkis Haukanõmm. Ent esmaspäeval sai naisliidu juht teada, et president soovib teha ürituse neist lahus, esimest korda kõigi aastate jooksul. Põhjust Haukanõmm öelda ei osanud.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles