Narvas hukkus tulekahjus inimene

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Päästeauto. Foto on illustratiivne.
Päästeauto. Foto on illustratiivne. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Häirekeskusele teatati täna kell 13.33, et Narvas Kivilinna tänava korterelamus tuleb teise korruse aknast suitsu. Kohale jõudnud päästjad tuvastasid põleva korteri, kust leiti hukkunud inimene.

14. mail kell 13.33 sai häirekeskus teate, et Narvas Kivilinna tänava kortermaja teise korruse aknast tuleb suitsu. Kell 13.38 sündmuskohale jõudnud Narva päästekomando meeskond tuvastas korteri, kus tulekahju aset leidis. Päästjad alustasid suitsusukeldumist ja kustutustööd. Kell 13.45 leiti korterist hukkunu. Tulekahju levikule pandi piir kell 13.47 ning põleng likvideeriti kella 14.02ks. Kustutamisel osalesid Narva ja Narva-Jõesuu päästekomandode meeskonnad.

Sündmusele reageerinud päästjad ei tuvastanud korteris suitsuanduri olemasolu. Tulekahju tekkepõhjus selgitatakse välja edasises menetluses.

Päästeamet tuletab meelde, et tulekahju kiireks avastamiseks on hädavajalik, et igas majapidamises on töökorras suitsuandur. «Arvestada tuleb sellega, et tulekahju areneb eluohtlikuks väga kiiresti! Veendu, et su suitsuandur on töökorras! Suitsuanduri korrasoleku kontrollimiseks vajuta testnuppu, mille järel peab kostma häiresignaal. Vajaduse tekkimisel vaheta viivitamatult anduri patarei ning paigalda andur lakke tagasi. Elu päästab ainult töökorras ja õigesti paigaldatud suitsuandur,» tuletas amet meelde. 

Tänavu on Eestis tulekahjudes hukkunud 23 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles