Varro Vooglaid liitub ERRi nõukoguga ja jääb SAPTKi juhiks

Postimees
Copy
Varro Vooglaid.
Varro Vooglaid. Foto: Tairo Lutter

Konservatiivse Rahvaerakonna nimekirjas riigikokku valitud Varro Vooglaid plaanib jätkata nii sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juhina kui ka liituda Eesti Rahvusringhäälingu nõukoguga, viies audiovisuaalsisu tootmise sihtasutusest eraldi.

«Kui seadust lugeda, siis peab olema nii, et mina ei tohi kuuluda sellise ühingu juhtorganitesse, mis osutab selle tõlgenduse järgi audiovisuaalseid meediateenuseid. On kaks varianti, et kas ma ei kuulu SAPTKi juhtorganitesse või siis SAPTK ei tegele enam audiovisuaalsete teenuste osutamisega,» ütles Vooglaid ERRi uudisteportaalile.

Sellest lähtuvalt plaanib Vooglaid meediateenuste osutamise SAPTKist eraldada, aga kuidas see täpsemalt välja näeb, ei ole ta veel otsustanud.

Möödunud nädalal hindas Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) Vooglaiu juhitud SAPTKi veebiportaali Objektiiv rubriigi Objektiiv TV tõttu meediateenuse osutajaks, mistõttu Vooglaid ei saaks samal ajal olla ERRi nõukogu liige ja jätkata sihtasutuse juhatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles