Teetööd ja õppus Kevadtorm segavad neljapäeval liiklust

BNS
Copy
Teetööd kestavad Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel ning Valga–Uulu teel Jussi sillal suve lõpuni. Pilt on illustreeriv.
Teetööd kestavad Tartu ja Viljandi vahelisel maanteel ning Valga–Uulu teel Jussi sillal suve lõpuni. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Transpordiameti liiklusjuhtimiskeskuse andmetel on neljapäeval liiklus häiritud Eestis kolmel maanteel, neist kahel tehakse teetöid ja ühe maantee lõik suletakse osaliselt liikluseks kaitseväe õppuse Kevadtorm tõttu.

Tallinna ringtee 20-24 kilomeetril Saku ja Luige vahel tehakse kell 9–16 teepeenra taastamistöid. Töö on liikuva loomuga, töölõigus kehtib kiiruspiirang ning üks sõidurada on suletud.

Tallinna–Narva maantee 58–63 kilomeetril Valgejõel on õppuse Kevadtorm tõttu hommikul kell 6–10 ja õhtul kell 20–23.59 Tallinna-suunaline lõik liiklusele suletud. Liiklejate ümbersõit on korraldatud Valgejõe tee kaudu. Päeval kehtib maanteelõigul kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.

Rapla maakonnas Kernu–Kohila maantee 8–10 kilomeetril Hageris alustatakse teekatte freesimist. Töölõigus kehtib kiiruspiirang 50 kilomeetrit tunnis ning üks sõidusuund on suletud. Töid tehakse 24. maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles