LUUBI ALL Ühe skandaali anatoomia: Johanna-Maria Lehtme tee riigikokku. Ja sealt välja (22)

Copy
Rotary ja MTÜ Slava Ukraini koostöö algas kiirabide Ukrainasse saatmisest.
Rotary ja MTÜ Slava Ukraini koostöö algas kiirabide Ukrainasse saatmisest. Foto: Eero Vabamägi

Nädal pärast riigikogu valimisi hakkas veerema pall, mis pole tänasekski veel peatunud. Üks konteksti ja tagajärgi arvestades lakooniline pressiteade lükkas doominoefektina käima paljastuste laviini, mis muu hulgas on ohtu seadnud MTÜ Slava Ukraini lokulööja Oleksandr Tšernovi elu ja röövinud temalt vähemalt praegu vabaduse. Ja MTÜ Slava Ukraini eestvedaja Johanna-Maria Lehtme esmapilgul üllas algatus andis talle koha riigikogus, kuid nüüd võttis selle talt ka ära. Kuidas asjad on nii kaugele arenenud?

Nädal pärast riigikogu valimisi hakkas veerema pall, mis pole tänasekski veel peatunud. Üks konteksti ja tagajärgi arvestades lakooniline pressiteade lükkas doominoefektina käima paljastuste laviini, mis muu hulgas on ohtu seadnud MTÜ Slava Ukraini lokulööja Oleksandr Tšernovi elu ja röövinud temalt vähemalt praegu vabaduse.

Slava Ukraini eestvedaja Johanna-Maria Lehtme esmapilgul üllas algatus andis talle koha riigikogus, kuid nüüd võttis selle talt ka ära. Kuidas asjad on nii kaugele arenenud?

Tükk tüki haaval on meediaväljaanded kokku pannud puslet Slava Ukraini taga, kõiki neid seoseid, avastusi, inimsuhteid, ettevõtteid, tegutsemisi Ukrainas.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles