Sulgemisest teatanud Nelli Teataja jätkab siiski ilmumist

Postimees
Copy
Sulgemisest teatanud Nelli Teataja jätkab ilmumist
Sulgemisest teatanud Nelli Teataja jätkab ilmumist Foto: Ekraanitõmmis

Eelmisel nädalal ilmumise lõpetamisest teatanud nädalaleht Nelli Teataja jätkas siiski ilmumist ning toimetus loodab lehe väljaandmist jätkata.

Nelli Teataja peatoimetaja kohusetäitja Karol Sepik kirjutas reedel lehes, et toimetus sai pärast sulgemise teadet ohtralt toetavaid telefonikõnesid ja nii tõusiski ajaleht tuhast. Ta lisas, et reedel ilmunud Nelli Teataja olemasolu eirab nii äri-, meditsiini- kui ka füüsikareegleid.

«Liiga vara kuulutasime Nelli paberlehe surnuks. Nagu peatoimetaja kohusetäitja lehes kirjutab: «Protsendisuurune lootusekiir kasvas päevade ja tundidega supernoovaks!»,» teatas Nelli Teataja toimetus sotsiaalmeedias.

«See on erakordne «fööniksleht», täidetud kõige stiilsemate lugudega, sest appi on tõtanud hulk legendaarseid tegijaid,» teatas toimetus.

Nelli Teataja teatas ilmumise lõpetamisest eelmisel nädalal pärast seda, kui suri peatoimetaja Anne-Mari Alver.

Nelli Teataja hakkas ilmuma 1988. aastal, olles üks väheseid sel ajal asutatud lehti, mis on järjepidevalt senini ilmunud. Nelli Teataja peatoimetajad on olnud aegade jooksul Mart Juur, Allan Hmelnitski, Enno Tammer, Hans Ulmiste ja Kristjan Jääts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles