Rahumäe jäätmejaam suletakse kuu aega kestvaks renoveerimiseks

BNS
Copy
Rahumäe jäätmejaama sissesõidutee tugimüür on viltu vajunud ja vajab korrastamist.
Rahumäe jäätmejaama sissesõidutee tugimüür on viltu vajunud ja vajab korrastamist. Foto: Rein Kalle

Tallinna Rahumäe jäätmejaam suletakse esmaspäevast kuuks ajaks ehitustööde tõttu ja kliendid suunatakse sellel ajal teistesse jäätmejaamadesse.

Abilinnapea Joosep Vimm ütles, et ülejäänud jäätmejaamad jäävad linnas avatuks. «Mai teiseks pooleks on loodetavasti enamikul linlastest kevadised suuremad koristus- ja aiatööd tehtud. Samuti jõuame enne Rahumäe jäätmejaama ajutist sulgemist korraldada veel ühe suurjäätmete tasuta kogumiskampaania. Kindlasti hoiame jäätmejaama suletuna nii lühikest aega kui võimalik,» ütles Vimm.

Põhjalikku renoveerimist vajab sissesõidutee ääres olev tugimüür, mille ehitus eeldab juurdepääsutee sulgemist. Renoveerimistööde käigus puhastatakse ka Rahumäe jäätmejaama territoorium sinna kogunenud prügist.

Tallinna Jäätmekeskuse juhataja Rein Kalle avaldas heameelt, et viltuvajunud tugimüür ehitatakse ümber ja sissesõidutee muutub külastajatele ohutuks. «Küll aga peame paratamatult selleks ajaks ajutiselt sulgema meie kõige külastatavama jäätmejaama, sest liikluse ümbersuunamist kalmistu kitsastele teedele ei pea me õigeks,» märkis ta.

Tallinna Jäätmekeskus soovitab klientidel ehitustööde ajal suunduda eelkõige Paljasaare jäätmejaama, et Pärnamäe ja Pääsküla jäätmejaamu mitte üle koormata. Rahumäe jäätmejaama töötajad suunduvad appi teistesse jäätmejaamadesse, samuti täiendatakse jäätmejaamade konteinerparki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles