Last kaamera ees peksnud poisi kooli direktor: see on räige juhtum!

Marko Suurmägi
Copy
Metsas filmitud videol on näha kolme suuremat, ilmselt teismeikka jõudnud poissi ja ühte väiksemat. Üks suurtest tõmbab kätte kinda ja virutab sellega puu najal seisvale väiksemale poisile rusikaga kõhtu, ehkki too palub mitte lüüa.
Metsas filmitud videol on näha kolme suuremat, ilmselt teismeikka jõudnud poissi ja ühte väiksemat. Üks suurtest tõmbab kätte kinda ja virutab sellega puu najal seisvale väiksemale poisile rusikaga kõhtu, ehkki too palub mitte lüüa. Illustratsioon: Artur Kuus

Politsei otsustas eile alustada kriminaal­menetlust Viljandimaal alaealise poisi peksmise ja selle filmimise asjus.

Videos peksab ja hirmutab üks Heimtali kooli poiss endast palju väiksemat poissi. Kooli direktor Eero Metsvahi ütles pärast video nägemist eile hommikul, et juhtunu suhtes ei saa olla kahtpidi mõistmist. «See on niivõrd räige juhtum, et sellega peaks tegelema edasi politsei. Juhindun õiguskaitseorganite antavatest suunistest,» ütles direktor. Tema kolleegide väitel ei teadnud nad 28. aprillil toimunud ja filmitud peksmisest midagi, enne kui videod esmaspäeval avalikuks tulid.

Peksmises kahtlustatav poiss ei olnud Metsvahi sõnul eile hommikul kooli jõudnud; vallal, politseil ja koolil tuleb nüüd üheskoos arutada, kas ta üldse saab seal edasi õppida. Politseil on sama poisiga varemgi probleeme olnud, alles eelmise nädala alguses korraldati ühe juhtumi lahendamiseks ümarlaud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles