Ärimees on Tallinna uue trammiliini ehitusprotsessi peale vihane: «Mingit raha nad meile ei paku, mõnda hindamist ei taha nad meile näidata.» (1)

Ülle Harju
, ajakirjanik
Copy
Vanasadama trammitee ehituse tõttu maad linna kasutusse andma pidavatest omanikest osa on väga rahulolevad, üks aga kirub linnavalitsuse maapõhja.
Vanasadama trammitee ehituse tõttu maad linna kasutusse andma pidavatest omanikest osa on väga rahulolevad, üks aga kirub linnavalitsuse maapõhja. Foto: Eero Vabamägi

Vanasadama trammitee ehitus käib Tallinnas juba märtsist saadik, kuid maa tasuta kasutada andmisest keeldunud omanikule pole linn siiani isegi hinnapakkumist teinud, trammitee jaoks tasuta maad eraldanud Urmas Sõõrumaa hiigelarenduste asjaajamine liigub aga nagu lepase reega.

Peterburist pärit suurärimees Vladislav Bobrov ei jõudnud Tallinna linnaametnike teguviisi ära imestada: «Nad lõpetasid oma hindamise kolme nädala eest! Trammiteed on kõigile vaja, aga kuidas see kõik on organiseeritud, on lihtsalt vastutustundetu!»

Temale kuuluva Laeva 2 ärihoone (seal asub näiteks Bentley esindus) kõrvalt on linnavalitsus endale maa ära hõlvanud, trammitee ehitus käib juba märtsi keskpaigast, kuid maa kasutamise hinna üle pole jõutud isegi arutada, rääkimata lepingust. Bobrov ütles, et talle pole mitte mingil viisil arusaadav, miks linn otsustas alustada läbirääkimisi kaks nädalat enne trammitee ehituse algust, kui tee kulg pandi paika juba kolm aastat tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles