Suur-Sõjamäel jääb põlengu tõttu liiklus suletuks terveks kolmapäevaks

BNS
Copy
Pakendi keskuse põleng.
Pakendi keskuse põleng. Foto: Konstantin Sednev

Seoses jätkuvate kustutustöödega teisipäeva õhtul põlema süttinud jäätmejaamas jääb terveks kolmapäevaks Tallinnas Suur-Sõjamäe tänaval liiklus suletuks Smuuli teest kuni Tallinna ringteeni.

Inimesed, kes töötavad selles piirkonnas ja kelle töökoht asub ohutus alas, pääsevad siiski tööle. Teistel liiklejatel paluvad politseinikud võimalusel seda piirkonda vältida ning valida oma sõitudeks teine marsruut.

Politseinikud on neil teelõikudel väljas ning abistavad liiklejaid, suunates neid tänavatele, kus on ohutu liikuda.

Liikluskorraldus kehtib eeldatavalt terve kolmapäeva või kuni päästjate kinnituseni, et piirkonnas on taas ohutu liikuda.

Päästjad teatasid südaöö paiku, et kustutustööd Suur-Sõjamäe jäätmejaamas jätkuvad viies töölõigus ning neisse on kaasatud ka päästemeeskonnad Tartust, Pärnust ja Jõhvist.

Lähipiirkonnas, seal hulgas Peetri külas võib endiselt taevast langeda söe- ja tahmatükke, mis ei ole ohtlikud. Tegemist on tahkeainete põlemisjääkidega ning tükkide leidmise korral palub päästeamet need kokku korjata ja ladustada olmeprügisse.

Kütusemahutite plahvatuste tagajärjel on Kanali teel sadevee kraavi voolanud vedelkütuse ning kustutusvee segu ning päästjad koos avariigrupiga AS-ist Tallinna Vesi tegelevad reostuse piiramise ning likvideerimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles