Ida-Tallinna keskhaigla uus ravijuht ja juhatuse liige on Kai Sukles

BNS
Copy
Kai Sukles.
Kai Sukles. Foto: Jaana Toomik

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) nõukogu valis uueks juhatuse liikmeks ja ravijuhiks praeguse sisekliiniku juhi doktor Kai Suklese.

«Doktor Kai Sukles omab pikaajalist kogemust Ida-Tallinna Keskhaiglas sisekliiniku juhatajana. Viimasel kolmel aastal Covid-pandeemia tingimustes töötades juhtis Sukles lisaks sisekliinikule kogu haigla kliinilist tööd Covid-haigete osas. Tal on selge visioon haigla ravitegevuse arendamise suundadest ja koostöö laiendamisest teiste meditsiiniasutuste vahel,» ütles ITK nõukogu esimees Kairi Vaher. 

Kai Sukles on lõpetanud Tartu ülikooli arstiteaduskonna ravi eriala cum laude. Ida-Tallinna keskhaigla sisekliinikus alustas ta tööd 1. novembril 2002 sisehaiguste osakonna juhatajana, viimased üheksa aastat töötas Kai Sukles sisekliiniku juhina.

«Ravijuhina pean oluliseks erialakeskuste arengut. Minu soov on toetada kolleege nende erialase ja isikliku arengu teekonnal. Tugev koostöö erinevate erialade, kliinikute ning kliiniliste ja mittekliiniliste teenistuste vahel on aluseks meie haigla terviklikule arengule ning patsientide parimale võimalikule ravikogemusele. Iga inimene on väärtuslik ning annab oma panuse haiglas. Minu südameasjaks on noorte kolleegide ja üliõpilaste juhendamine, sest nemad on meie tulevik,» ütles Sukles.

«Doktor Kai Sukles on hea arst, juht ja inimene. Tema eelnev töökogemus ja tulevikku vaatav visioon toetavad nii ravimise valdkonna kui kogu haigla terviklikku arengut,» ütles juhatuse esimees Tarmo Bakler. 

Doktor Ene Hallingu viimaseks tööpäevaks juhatuse liikme-ravijuhina jääb 22. juuni. «Olen arstina töötanud 41 aastat ja 30 aastat sellest olen olnud seotud Ida-Tallinna keskhaiglaga,» ütles Halling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles