Politsei otsib Paljassaare surmaavarii paigalt lahkunud meest (3)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Avariipaigalt lahkunud mees.
Avariipaigalt lahkunud mees. Foto: Politsei

Täna hommikul juhtus Tallinnas Paljassaare teel raske liiklusõnnetus, milles hukkus 41-aastane naine.

Teade raskest liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele täna hommikul kell 9.42, kui juhuslik mööduja andis teada, et Põhja-Tallinna linnaosas Paljassaare teel on sõiduauto Ford Galaxy sõitnud teelt välja vastu elektriposti.

«Õnnetuse hetkel oli masinas kokku neli inimest, neist kaks jooksid peale avariid sündmuskohalt minema. Masinas kaasreisijana viibinud 41-aastane naine sai õnnetuses sedavõrd raskelt viga, et hukkus sündmuskohal. Avariipaika jäänud mees viga ei saanud,» rääkis Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Martin Teder.

Ta lisas, et õnnetus juhtus vahetult enne raudteeülesõitu sirgel teelõigul, nähtavus sel lõigul on hea. Lubatud suurim kiirus 50 km/h, kuid avariipaigal avanenud vaatepilt annab alust kahtlustada, et õnnetusse sattunud masin liikus lubatust oluliselt suurema kiirusega. Seda kahtlust kinnitab ka tõsiasi, et masin niitis teelt välja sõites maha kaks elektriposti ning ka sõiduki enda kahjustused on suured, õnnetuse järel rebenes küljest üks uks.

Õnnetuse järel tuvastas politsei, et avariipaigale jäänud mees oli raskes joobes. Raskes joobes oli ka üks avariipaigalt põgenenud ning politseinike poolt eemal tabatud mees. «Teine põgenenud mees on veel tabamata, kuid tema isik on politseile teada ning erinevate aadresside ning kohtade kontrollimine tema leidmiseks jätkub. Samas soovitame avariipaigalt lahkunud mehel endal ise võtta ühendust politseiga,» ütles Teder.

Avariipaigalt lahkunud mees.
Avariipaigalt lahkunud mees. Foto: Politsei

Kui keegi pildil olevat meest kuskil märkab, palutakse sellest teatada numbril 112.

Raske liiklusõnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses, niisamuti see, kes õnnetuse hetkel meestest auto roolis oli. Menetlustoimingud sündmuskohal on lõppenud, tee puhastatud, oht purunenud elektripostidest kõrvaldatud ning liiklejad saavad taas mõlemal suunal sõiduteed tavapäraselt läbida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles