Koalitsioonile terendab aina rohkem usaldushääletuse valik (4)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Kõige rohkem paberit viis komisjonidesse EKRE, kes esitas eelnõudele tuhatkond muudatusettepanekut. Isamaa otsustas samuti töötakistamise võimalust õhus hoida, kuid Keskerakond valis teistsuguse tee.
Kõige rohkem paberit viis komisjonidesse EKRE, kes esitas eelnõudele tuhatkond muudatusettepanekut. Isamaa otsustas samuti töötakistamise võimalust õhus hoida, kuid Keskerakond valis teistsuguse tee. Foto: Madis Veltman

Koalitsioon ja opositsioon jätkavad eri nägemusega ning töö tõkestamine riigikogus ei näi lõppevat. Valitsusliidu erakonnad liiguvad iga päevaga aina enam valiku poole siduda peretoetuste eelnõu ja maksumuudatused usaldushääletusega.

Esmaspäeva õhtul lõppes tähtaeg muudatusettepanekute esitamiseks sotsiaalkomisjonile peretoetuste eelnõu kohta. Kolmapäeva õhtuks peavad olema esitatud muudatusettepanekud ka neile eelnõudele, mille sisuks on maksude tõstmised ja maksumuudatused. Kui Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) ja Isamaa valisid tee, mis lubab neil taas riigikogu tööd takistada, siis Keskerakond otsustas komisjonidele viia ainult sisulised muudatusettepanekud, ehkki need on koalitsiooni soovidega täielikult vastuolus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles