Ministeerium: Helen Sildna ettevõte on riigi raha mõistlikult kasutanud (1)

Postimees
Copy
Helen Sildna.
Helen Sildna. Foto: Konstantin Sednev

Kultuuriministeeriumi audit tuvastas, et Tallinn Music Weeki ja Station Narva korraldaja Shiftworksi raamatupidamine on korras ning riigi raha on kasutatud mõistlikult.

ERR vahendas, et kultuuriministeeriumis tehtud Tallinn Music Weeki (TMW) ja Station Narva korraldaja OÜ Shiftworksi raamatupidamisdokumentide järelaudit näitas, et firma on riigieelarvelisi toetusi kasutanud sihtotstarbeliselt ja topeltfinantseerimisi ei olnud.

Ministeeriumi kantsler Tarvi Sits kinnitas, et ettevõte peab raamatupidamisarvestust ning kui ministeerium oleks saanud Sildna ettevõttelt õigel ajal küsimustele vastused, poleks ehk pidanudki järelauditiga edasi minema.

Sildna on Postimehele öelnud, et ministeeriumiga kohtumisel olid hoopis teistsugused sõnumid.

Postimees kirjutas märtsis, et kultuuriministeerium on üritanud sügisest saati teha auditit Tallinn Music Weeki korraldavas ettevõttes Shiftworks, et saada selgust ettevõttele kolme aasta jooksul üle miljoni euro antud toetusraha kohta. Märtsi keskel anti viimane hoiatus: kui Shiftworksi juht Helen Sildna koostööd ei tee, siis hakkab riik toetust tagasi nõudma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles