Libateadus koolis: vaimse tervise töötube andsid alateadvuse häkker ja tantraterapeut (3)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kristallid
Kristallid Foto: Shutterstock

Vaimse tervise päeva raames kutsuti Keila kooli gümnasistidega tegelema teiste seas reiki-, gongi-, ja pendlieksperte. Direktori selgitusel tegid valiku õpilasesinduse liikmed ning ühtlasi oli õpilastel töötubade valikus ja üleüldse osalemises vaba voli. 

Töötube viis läbi kuusteist inimest. Ligi poolte kutsutud inimeste tegevusala esindab vähemalt osaliselt libateadust. Nii mõnigi on nimetanud end ka terapeudiks, olgu siis tegemist loodus-, või tantraterapeudiga. Töötubasid viisid läbi veel nii neurolingvistiline programmeerija kui ka kvantpuudutuse sertifikaadi ja reiki II astmega Hiina meedik.

Silma jääb ka end alateadvuse häkkeriks nimetav noorsootöötaja, kes pakub samal ajal ettevõtlusele ja talle endale kui geeniusele viidates lähiajal näiteks üle 2000-eurost seminari.

«On täiesti mõistetav, et õpilaste valitud esinejate hulgas olnud n-ö alternatiivsete lähenemistega seotud isikud tekitavad kolmandates osapooltes küsimusi,» märkis koolijuht Martin Öövel, selgitades, et valiku tegid õpilasesindusse kuuluvad noored. Ligi kolmveerand õpilastest võtsid üritusest osa ning ka tagasiside oli olnud positiivne. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles