Pardiralli kogus vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks rekordsumma

Postimees
Copy
Sirje Karis pardirallil
Sirje Karis pardirallil Foto: Cärol Liis Metsla, Annika Metsla

Lastekaitsepäeval toimunud Pardiralli kogus koos ETV otsesaatega vähihaigete laste ja nende vanemate toetuseks rekordilised 455 000 eurot. Kümnendal juubelirallil ujus võistu 18 000 part-sportlast, mida on rohkem kui ühelgi varasemal aastal.

«Tuhanded head inimesed ja ettevõtted üle Eesti usuvad, et iga laps peaks saama võimaluse suureks kasvada. Nad tahavad, et iga laps saaks endale põneva tuleviku planeerida, oma unistuste poole püüelda ja et igal lapsel oleks homne. Rekordsumma vähihaigete laste toetuseks tõestab, kui palju headust ja lootust meie ümber on,» ütles Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu tugiisik-koordinaator Luive Merilai.

ERR-i otsesaadet juhtinud Anu Välba tänas annetajaid, kes vaatamata kõigele usaldasid raha Pardirallile ning valusate lugudega lapsed ja nende vanemad saavad abi, mida Tervisekassa anda ei saa. «Pardiralli eesmärk on selge ja tee abivajajateni sirge,» Välba. 

Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu algatatud vannipartide võiduujumine, mille eesmärgiks on tõsta teadlikkust vähihaigete laste ja nende vanemate olukorrast ja kutsuda inimesi ning ettevõtteid neid toetama.

Olgugi, et Pardiralli on tänaseks lõppenud, jäävad pardiralli.ee lehel olevad annetustelefonid jätkuvalt avatuks ja iga soovija saab oma annetuse teele panna.

900 21 50- annetuse suurus 5€

900 21 10- annetuse suurus 10 €

900 21 25- annetuse suurus 25 €

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles