Räige sõim ja ähvardused – ärikaksik Tiit tegutseb jälle (7)

Kadri Tammepuu
, ajakirjanik
Copy
Tiit Märtman 2019. aasta detsembris Harju maakohtus. Koos kaksikvenna Teet Märtmaniga on nad ka vangis istunud.
Tiit Märtman 2019. aasta detsembris Harju maakohtus. Koos kaksikvenna Teet Märtmaniga on nad ka vangis istunud. Foto: Martin Ahven / Õhtuleht / Scanpix

Pahaaimamatuid ehitus- või haljastustöö tellijaid ninapidi vedanud, «Võsareporterist» tuntuks saanud ärikaksik Tiit Märtman jätkab valenimede all kergeusklike peibutamist ja ähvardab räige kättemaksuga tema reklaamikuulutuste avaldamise piirajaid.

Saripetturi tiibu püüab jõudumööda kärpida ka Postimees Grupp, ehkki politsei poole pöördumine osutus tulutuks.

13. mai 2022. Laual heliseb telefon. «Sakala klienditeenindus kuuleb.»

«Halloo, tere! Mu kuulutust ei pandud üles. Tahan teada, kes selle otsuse tegi.» Mees nimetab end Toomaseks ja räägib, et pakub ehitus- ja haljastustöid.

Kui kõne vastuvõtja lubab, et mehele helistatakse tagasi, kostub temani roppus: «Kui sa kohe praegu ei ütle, siis ma tulen sinna ja n***n sulle p***e. Ime...»

Verbaalse rünnaku alla sattunud töötaja katkestab kõne.

Samal päeval said Sakala ja Tartu Postimees kolmelt erinevalt telefoninumbrilt hulganisti rõlge sisuga kõnesid. Ainuüksi Tartusse prooviti helistada 26 korral.

Ähvardusteta ei kulgenud ka paar päeva hiljem Postimees Grupi andmekaitse spetsialisti Rauno Liitmäe vestlus sama mehega. Kuid Liitmäe juba teadis, et tegu on Tiit Märtmaniga, endise nimega Tiit Kääpa.

Tiit on üks kahest kurikuulsast kaksikvennast, teine on Teet Märtman. Mõlemad on aastaid inimesi petnud ja ropu kõnepruugiga hirmutanud. Oma tegude eest ka vangis istunud.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles