Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse liikmeks valiti Andres Laisk

Postimees
Copy
Saue vallavanem Andres Laisk
Saue vallavanem Andres Laisk Foto: Sander Ilvest

Teisipäeval toimunud Eesti Linnade ja Valdade Liidu (ELVL) volikogu koosolekul valiti uueks juhatuse liikmeks kauaaegne Saue vallavanem Andres Laisk.

«Usun, et Eesti Linnade ja Valdade Liidu juhatuse liikmena saan nähtavamalt kaasa rääkida kõigi omavalitsuste huvide kaitsmisel. Praeguses olukorras, kus oleme nii finants- kui õiguskeskkonna ettearvamatuse tõttu väga keeruliste valikute ees, võiks olla kasu nii minu haridusest kui eelmisest kriisist läbi tulemise kogemusest. Loodetavasti leidub ka kuulajaid,» kommenteeris Saue vallavanem Andres Laisk.

Andres Laisk on Saue vallavanemana ametis olnud 2009. aastast. Varasemalt on ta töötanud ka Tallinna väärtpaberibörsil, rahandusministeeriumis ja Finantsinspektsioonis. Laisk on valitud esindama Eesti kohalikke omavalitsusi Euroopa Kohalike ja Piirkondlike Omavalitsuste Nõukogu (CEMR - Council of European Municipalities and Regions) poliitikakomitees. Samuti on ta olnud Harjumaa Omavalitsuste Liidu (HOL) juhatuse liige.

«Andres on kauaaegse omavalitsusjuhi kogemusega ning paistab silma oma julgete ja asjakohaste väljaütlemistega. Olen kindel, et Andrese näol saime juhatusse juurde tugeva finantstaustaga inimese, kes aitab kindlasti omavalitsuste huvide eest seismisel kaasa,» sõnas ELVLi juhatuse aseesimees Mihkel Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles