VIDEOD Reformierakonna fraktsiooni esimees ajas volikogu istungil segast (12)

Copy
Pärtel-Peeter Pere viimasel volikogu istungil
Pärtel-Peeter Pere viimasel volikogu istungil Foto: Pilt videost

Poliitilised oponendid väidavad, et riigikogu liige ja Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Pärtel-Peeter Pere oli volikogu istungil purjus. Pere sõnul oli tegu magamatusega.

Neljapäeval kell 16 alanud volikogu istungi esimene päevakorrapunkt oli Tallinna lisaeelarve teine lugemine. Kui see oli pärast tund ja 50 minutit kestnud arutelu vastu võetud, kuulutas volikogu esimees Jevgeni Ossinovski välja 45-minutilise vaheaja ja teatas, et kõik linnavolinikud on oodatud volikogu hoovi. Seal asub nimelt ühe restorani väliterrass. Ühe linnavoliniku sõnul pakuti seal nii süüa kui ka alkoholi. Pärast kolmveerandtunnist pausi jätkus istung nii nagu alati.

Kella üheni öösel kestnud istungi viimasel tunnil läks kõnepulti Pere, et kanda ette eelnõu «Ülesannete andmine Tallinna linnavalitsusele eestikeelsele õppele ülemineku sujuvaks korraldamiseks lasteaedades ja koolides». Tema jutt oli pehmelt öeldes segasevõitu. Näiteks keskerakondlase Tanel Kiige küsimuse peale, mis on kogu eelnõu eesmärk, vastas Pere: «Eesmärk on saada koju!»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles