KAS TUNNED ÄRA? Politsei otsib Haabersti põhukabeli süütamises kahtlustatavat

Postimees
Copy
Süütamises kahtlustatav mees
Süütamises kahtlustatav mees Foto: PPA

Piltidel olevat meest kahtlustatakse 29. mai öösel Haabersti Putukaväilal asunud põhukabeli süütamises.

Foto: PPA

Kõigil, kes märkasid 29. mail Haaberstis kahtlast liikumist või tunnevad ära piltidel oleva mehe, palutakse ühendust võtta politseiga telefonil 51934518.

Foto: PPA

Kõigil, kes märkasid 29. mail Haaberstis kahtlast liikumist või tunnevad ära piltidel oleva mehe, palume ühendus võtta politseiga telefonil 51934518

Hävis suur töö

Avalikuks kasutamiseks mõeldud Haaberstisse Putukaväilale rajatud põhukabel hävis maikuus tulekahjus ja Tallinna linn tegi politseile selle kohta kuriteoteate. Kahju suuruseks hinnati üle 20 000 euro. 

Põlenud põhukabel
Põlenud põhukabel Foto: Tallinna linn

Põhukabel (autorid Eneli Kleemann, Katariina Mustasaar, Lill Volmer, Mia Martina Peil ja Marie Anette Veesaar) oli kaasaegne kogukonna paviljon, mis esindas kohalikke väärtusi, looduslähedasi ehitusviise ja materjale, kogukondlikke tegevusi, isetegemist ja looduses aja veetmist. Seal korraldati eelmisel suvel ja sügisel mitmeid üritusi, plaanid olid ka selleks aastaks, teatas Tallinna linnavalitsus pärast põlengut.

«Saame praegu olla õnnelikud, et põhukabel niigi kaua üleval oli ja et kohalikud selle omaks võtsid. Jätkame Tallinnas linnaruumi arendamisega ja lisame keskkonnasõbralikku ja funktsionaalset linnakunsti linnaruumi ka tulevikus hoolimata üksikutest vandaalitsemise ilmingutest,» kommenteeris abilinnapea Vladimir Svet (KE). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles