Klassivenda kurikaga peksnud poisi süüasi jõudis kohtusse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viru Ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse kriminaalasja, milles süüdistab 15-aastast noormeest oma klassikaaslase peksmises.

Süüdistuse kohaselt tungis 15-aastane noormees mullu 15. septembril kell 10.40 Lääne-Virumaal asuvas koolis kallale 14-aastasele noormehele, keda lõi mitu korda, teatas Viru ringkonnaprokuratuur. Peale selle tõukas ta kannatanu vastu seina, tekitades kannatanule valu.


22. novembril kell 9.45 ajal tungis ta samale noormehele koolis taas kallale, peksis kannatanut korduvalt kurikaga ja jalaga erinevatesse keha piirkondadesse, tekitades kannatanule valu ja kahjustades tema tervist.

Noormeest süüdistatakse teise inimese kehalises väärkohtlemises ja tema tervise kahjustamises ning karistusseadustiku kohaselt võib talle süüdimõistmisel määrata rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

Kriminaalasja hakatakse arutama Viru maakohtu Rakvere kohtumajas üldmenetluse korras.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles