Teletorn tähistab sünnipäeva ekstreemlangevarjuritega

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Foto: Tallinna teletorn

Tallinna Teletorn tähistab 7.–9. juulini oma 43. sünnipäeva traditsioonilise Base Boogie show’ga.

Sündmusel astub üles ligi 50 ekstreemlangevarjurit 11 erinevast riigist, sealhulgas Soomest, Suurbritanniast, Ungarist, USAst, Austraaliast ja isegi Indiast.

Base boogie ehk base jump on langevarjuhüpete vorm, kus hüppajad ei kasuta õhusõidukeid, vaid hüppavad mäestikust või maapinnal olevalt objektilt, nagu kõrghoone, antenn või sild. Tallinna Teletorni sünnipäeval tehakse hüppeid 175 meetri kõrguselt, teletorni vaateplatvormi katuse servalt.

Lisaks Base Boogie show’le pakub teletorni sünnipäev meelelahutust kogu perele. Kohal on Mullimeistrid, kes korraldavad lastele erinevaid tegevusi õuealal, viivad läbi sportlikke mänge ja võistlusi. Näomaalija pakub lastele vahvaid näomaalinguid. Iga päev toimub Lego pop-up-karikavõistlus, kus osalejaid premeeritakse auhindadega.

Lastele on õuealal avatud mitmesugused atraktsioonid. Väiksemaid lapsi ootab Ükssarviku batuut, mis on sobilik 2–5-aastastele lastele. 5–11-aastased saavad nautida Seiklusraja ja Voodoo batuute. Suuremad lapsed ja täiskasvanud saavad proovile panna oma oskused kiikingul ja kõrgel ronimisseinal. Kätt saab proovida erinevates meisterdamise töötubades.

Pühapäeval, 9. juulil toimub teletorni sünnipäeva raames Pirita linnaosa traditsiooniline lastehommik. Sel korral teevad laste tuju rõõmsaks klounid.

Base Boogie show'st ja teistest atraktsioonidest saab osa iga päev kella 10–19. Lasteprogramm, sealhulgas batuudilinnak, kiiking, ronimissein, Lego ladumise konkurss, näomaalingud ja meisterdamise töötoad, toimuvad kella 12–16.

Teletorni piletiga on võimalik osaleda kell 15.30 toimuval giidituuril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles