«Keskpäevatunnis» arutlesid Priit Hõbemägi, Marek Strandberg ja Ainar Ruussaar lõppeva nädala sündmuste üle. Juttu tuli peamiselt sisekriisis Keskerakonnast, kuid ka tarbijakaitse ja tehnilise järelvalve ameti (TTJA) ajakirjandust reguleerivast ettepanekust ning ettevõtetele jaotatud riigi toetusest.

Saatejuhid tõdesid, et ärimees Parvel Pruunsilla 300 000 euro suurune annetus Keskerakonnale, mille erakond tagasi lükkas, ei põhjustanud erakonnas sisekriisi, vaid oli «katalüsaator» Jüri Ratase ja Mihhail Kõlvarti vahelise võitluse taaspuhkemiseks.

«Võib vändata seriaali, kus mõningane sarnasus on «Kaardimajaga». Pruunsild on üks tegelastest seriaalis, kes antud juhul on teinud väga huvitava, tõsise malekäigu – heitnud bumerangi ohvrit tabamata, küll aga ohtralt segadust tekitades ning mis on temani tagasi jõudnud,» ütles ta, lisades, et ühiskonnas tuleks arutada ka selle üle, kas ja millal võiks algatada Keskerakonna kui kriminaalkorras karistatud erakonna suhtes likvideerimismenetlust. Strandbergi sõnul võiks praegune erakond laguneda kaheks.

Kommentaarid (3)
Copy