KESKPÄEVATUND Priit Hõbemägi: ma soovitaks Mart Võrklaeval minna empaatiakoolitusele (13)

Kuku Raadio
Copy
Keskpäevatund Kuku raadios. Priit Hõbemägi
Keskpäevatund Kuku raadios. Priit Hõbemägi Foto: Sander Ilvest

Kuku raadio «Keskpäevatunnis» kritiseerisid saatejuhid Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg Reformierakonda. Lisaks rääkisid nad Keskerakonna lagunemisest ja sellest, mida üritavad Keskerakonna leerid praegu näidata. 

«Me oleme saanud terve nädala jagu vaadata kõrvalt eepilist võitlust, kuidas kaks Keskerakonna tiiba üritavad avalikkusele ja teineteisele selgeks teha, kui tublid on nemad ja teine pool,» rääkis Hõbemägi ja lisas, et tegelikult saab selle kohta öelda «pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad».

Ruussaare sõnul on Keskerakonna kongress oluline ja kindlasti väga huvitav. Strandbergi sõnul lähevad erakonnad alati raha pärast tülli. «Kui Kõlvart ütleb, et ärme Pruunsilla pappi võta, siis tekib küsimus, kelle oma võetakse? Ja see vaidlus, mis seal toimub... võib jääda mulje, et nad on kõik suured sõbrad. Stalin patsutas ka Kirovit enne, kui lasi ta mõrvata,» arutles Strandberg. Tema sõnul on Keskerakonnal käimas näitemäng avalikkusele ja tegelikult on nad ikkagi pinges. «Midagi normaalset sealt välja tulla ei saa. Pigem on hea, kui see asi kulgeb lõhenemise suunas ja tekib mitu erakonda,» lootis  Strandberg. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles