GALERII Pirita ametnikud selgitasid rahulolematutele elanikele bussiliinide muudatusi

Postimees
Copy

Pirita linnaosa valitsus korraldas täna infotunni seoses bussiliinide muudatustega. Kohtumisel keskenduti aktuaalsetele teemadele, mis puudutavad bussiliinide nr 5, 6 ja 8 muudatusi Pirita linnaosas.

Infotunnil osales lisaks linnaosa vanemale Kaido Saarniidule transpordiameti spetsialist, kes oli valmis vastama küsimustele ning kuulama elanike ettepanekuid seoses liinide muudatustega.

«Meie eesmärk on tagada, et ühistranspordi muudatused vastaksid elanike vajadustele ja teeks ühistranspordiga liiklemise Pirita linnaosas mugavaks ja tõhusaks,» ütles Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit. 

Kohalikud ei ole rahul

Alates 1. augustist muutuvad Tallinnas mitmete bussiliinide numbrid ja nende liikumisteekonnad: ümberkorraldused puudutavad bussiliine nr. 5, 6, 8, 17, 17A, 35, 42, 43, 48, 67 ja 68. Bussiliin nr 5 hakkab sõitma varasema Metsakooli tee asemel Priislesse ning seoses sellega tihendatakse bussiliini nr 6 sõidugraafikut ja pikendatakse liini tööaega.

Kohalikes sotsiaalmeediagruppides puhkes peale uuenduste avaldamist paras torm, kus kohalikud elanikud väljendasid oma pahameelt seoses muutustega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles