Allikas: Ukrainas Vene-meelsete nimekirjas oleval naisel on Eestis mõjukas tutvusringkond (6)

Rus.Postimees
Copy
«Ta oskab ennast välja pakkuda, on sarmikas ja intelligentne,» kirjeldab Anne Bõkovat anonüümseks jääda soovinud allikas
«Ta oskab ennast välja pakkuda, on sarmikas ja intelligentne,» kirjeldab Anne Bõkovat anonüümseks jääda soovinud allikas Foto: Facebook

Täna kirjutas Rus.Postimees, et Eestis elaval ja siin tuntud Ukraina põgenikul Anne Bõkoval on oma kodumaal pikk Venemaa huvides töötamise ajalugu. Eesti meedias on ta alates eelmise aasta kevadest sõna võtnud Ukraina patrioodina ja mõistab Venemaa agressiooni kõige karmimal moel hukka. Rus.Postimehe allikate sõnul on ta aga saavutanud osavalt Eesti avalikkuse usalduse.

Kohe pärast Eestisse saabumist 2022. aasta kevadel hakkas Bõkova Delfi Meediale kolumne kirjutama, rääkides oma kogemusest põgenikuna ja olukorrast Ukrainas. Sügisel vestles ta juba projekti «Ukraintsõ VS Politiki» eetris Eesti kaitseministri Hanno Pevkuriga (RE).

«Ta oskab ennast välja pakkuda, on sarmikas ja intelligentne,» kirjeldab teda anonüümseks jääda soovinud allikas, kelle Bõkova vestlusele kutsus. Vestluse algus olevat olnud aga üsna ootamatu.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles