FOTOD JA VIDEO Selveri külastajat pussitanud Ülo lubab kohtuotsuse edasi kaevata: «Mina sellega nõus ei ole!» (1)

Copy

Mullu sügisel Kadrioru Selveri poekülastajat pussitanud 40-aastane Ülo Kuulman teatas kohtuotsust kuuldes resoluutselt, et nõus ta sellega ei ole ning kavatseb ringkonnakohtusse edasi minna - tõendid ja otsus tema enda versiooniga ei klapi. 

Harju maakohus mõistis vägivallatsemisega varemgi politsei vaatevälja jäänud Kuulmanile tahtliku tapmise katse eest karistuseks kaheksa aastat ja viis kuud vangistust, millest üle poole aasta on ta vahi all juba ära istunud. Samuti tuleb tal ositi maksta üle 6000 euro ulatuses sundraha ja menetluskulusid. Mündid ja taaratšekk, mille mees unustas põgenedes Selveri iseteeninduskassa, antakse talle tagasi, aga õllepurk ja kohvitops lähevad hävitamisele.

«Tema sai aru, et kannatanu kujutas talle ohtu ja ta otsustas käituda sellest tulenevalt, ehk enda arvates rünnakut tõrjuda,» kirjeldas prokurör Kuulmani raudkindlat versiooni, mis mingisugust tõendamist ei leidnud.

Hoolimata sellest oli Kuulman kohtuprotsessil võrdlemisi häälekas ja enesekindel. Ka viimasel istungil, kui kohtunik lõpetas otsuse ettelugemise ja küsis, kas mees saab sellest aru, asus viimane jah-ei vastamise asemel läbirääkimistesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles