Politseinik päästis herilaselt nõelata saanud autojuhi

BNS
Copy
Herilane. Pilt on illustratiivne
Herilane. Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Politseinik päätsis kolmapäeva õhtul Võrumaal herilaselt nõelata saanud autojuhi, kelle kael allergia tõttu kiiresti üles paistetas.

Häirekeskusesse helistanud mees teatas, et Rõuge vallas nõelas teda herilane. Mees oli autoroolis, kui tundis järsku, et tema kael läheb turse ning tal on raske hingata, edastas Lõuna prefektuur.

Häirekeskusest võeti ühendust Kagu politseijaoskonna välijuhiga, kes nägi kaardilt, et sündmuskohale on kõige lähemal tööpäeva lõpetanud piirkonnapolitseinik. Välijuht võttis piirkonnapolitseinikuga ühendust, kes sõitis autoga umbes 5 kilomeetri kaugusel olnud mehele appi. Kuna politseinik on kohalik elanik, siis ei olnud mehe leidmine keeruline.

Sündmuskohale jõudes hakkas politseinik häirekeskuse juhiste järgi meest aitama ja jahutas veepudeliga tema turses kaela. Mõne aja pärast jõudsid sündmuskohale päästjad, kellel oli olemas külmakott, mida sai kasutada turse alandamiseks. Kiirabi viis allergilise reaktsiooni saanud mehe haiglasse.

Kui kiirabi kannatanu haiglasse viis, sõitis piirkonnapolitseinik mehe autoga koju, kust kolleegid selle õhtul haigla juurde viisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles