Staabi- ja sidepataljoni uus ülem on Veiko Raaper

BNS
Copy
Staabi- ja sidepataljon sai uue ülema.
Staabi- ja sidepataljon sai uue ülema. Foto: Kaitseväe peastaap

Esmaspäeval andis pidulikul rivistusel diviisi staabi- ja sidepataljoni senine ülem kolonelleitnant Taavi Otsalainen üksuse juhtimise üle kolonelleitnant Veiko Raaperile.

«Hea on olla tagasi enda vanas üksuses ja tunnen uhkust, et saan asuda seda juhtima. Ma tänan kolonelleitnant Taavi Otsalainenit tema panuse eest staabi- ja sidepataljoni ning ta võib kindel olla, et jätkame kvaliteetse väljaõppega ja juhtimistoetus saab jätkuvalt edukalt tagatud. Ülesanded, mis meid ees ootavad ei saa olema kerged ja lahinguvalmiduse tagamine nõuab pingutust aga olen kindel, et ühtse meeskonnana ei saa meil olema ületamatuid takistusi,» ütles diviisi staabi- ja sidepataljoni värske ülem kolonelleitnant Veiko Raaper.

Kolonelleitnant Raaper on teenistuses alates 2000. aastast, mil ta läbis ajateenistuse Jõhvi Üksikus-Päästekompaniis ning jätkas teenistust piirivalves. Pärast õpinguid kõrgemas sõjakoolis on Raaper teeninud rühmaülemana vahipataljonis ning seejärel erinevatel ametikohtadel staabi- ja sidepataljonis, sealjuures kompaniiülema abina, kompaniiülemana, sidekooli ülemana ja operatiivsektsiooni ülemana.

Enne staabi- ja sidepataljoni ülema ametikohale asumist teenis Raaper küberväejuhatuse operatiiv- ja sidejaoskonna ülemana. Lisaks on kolonelleitnant Raaper osalenud välisoperatsioonil Iraagis.

Kolonelleitnant Taavi Otsalainen jätkab edasist teenistust Kaitseliidu peastaabi side- ja infotehnoloogia osakonna ülemana.

Staabi- ja sidepataljon kuulub diviisi koosseisu ülesandega korraldada juhtimistoetust ja selle väljaõpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles