Tüdrukut otsivad vabatahtlikud vahetavad infot Facebookis

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara Ivanova
Varvara Ivanova Foto: Erakogu

Narvas kadunuks jäänud 9-aastase tüdruku otsingutel kaasa aitavad sajad vabatahtlikud vahetavad omavahel infot Facebooki kaudu, tänase päeva jooksul uusti juhtlõngu paraku ei saadud.


Ida prefektuuri pressiesindaja sõnul ei andnud tänased otsingud mingeid vihjeid tüdruku võimalikust asukohast. Otsinguid jätkatakse.

Kohalikus foorumis ja Facebookis on vabatahtlikke koordineeriv Alexey Che loonud grupid, kus avalikult vahetatakse infot, kes kus käis, mida edasi plaanitakse teha ja kas on saadud mingit informatsiooni.

Vabatahtlikud on suhelnud ka Narva politseijaoskonna esindaja Sergei Andrejeviga. Ühtlasi on tüdruku leidmiseni viiva vihje eest välja pandud ka vaevatasu.

9-aastane tüdruk lahkus pühapäeva õhtul oma elukohast Narvas ning ei ole siiani koju pöördunud. Väidetavalt istus tüdruk võõrasse autosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles