Harkivi oblastis sai venelaste pommirünnakus surma kaks inimest

BNS
Copy
Päästetöötajad töötamas ühe varasema rünnaku järel Harkivi oblastis
Päästetöötajad töötamas ühe varasema rünnaku järel Harkivi oblastis Foto: SERGEY KOZLOV / Scanpix

Harkivi oblastis sai esmaspäeval venelaste pommirünnakus surma kaks inimest, teatas uudisteagentuur UNIAN.

Seejärel korraldasid okupandid teise rünnaku, milles kasutasid kassettlahingumoona. Vigastada said päästjad ja politseinik.

«Venelased lasid Kupjanski rajoonis asuva Krugljakovka küla pihta neli juhitavat pommi. Need tabasid eramaju. Esialgsetel andmetel hukkus kaks tsiviilisikut ja sai haavata veel viis inimest,» edastas Ukraina presidendikantselei juht Andri Jermak suhtlusvõrgustikus Telegram.

Ukraina siseminister Ihor Klõmenko lisas, et järgnes venelaste rünnak kassettlahingumoonaga.

«Pommirünnakute tagajärjel süttis eramaja. Hukkusid 45-aastane naine ja 65-aastane mees. Veel kaks tsiviilisikut sai vigastada. Kui korrakaitsjad ja päästeametnikud sündmuskohale jõudsid, siis tulistas vaenlane uuesti kassettlahingumoonaga. Haavata said kaks riikliku hädaabiteenistuse päästjat ja Harkivi oblastipolitsei uurija,» täpsustas Klõmenko.

President Volodõmõr Zelenskõi mõistis esmaspäevaõhtuses videoläkituses ukrainlastele hukka Vene sissetungijate järjekordse rünnaku, kus Donetski oblastis asuvas Pokrovski linnas tabati rakettidega elumaju, vahendas uudisteagentuur UNIAN.

«Vene agressorid ründasid esmaspäeval ballistiliste rakettidega Iskander Donetski oblastis asuvat Pokrovskit,» rääkis riigipea.

Viimastel andmetel sai rünnakus surma viis ja vigastada 31 inimest. Presidendi andmetel oli hukkunute seas ka riikliku hädaabiteenistuse töötaja kolonel Andrei Omeltšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles