Autod nagu postipakid: Eesti valmistus tormiks, mida ei tulnud (2)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Läänemaal kaeti sõidukid nagu pühademunad lõngas, sukas ja sibulakoores. Või hoopis nagu hoolsalt pakitud postipakk?
Läänemaal kaeti sõidukid nagu pühademunad lõngas, sukas ja sibulakoores. Või hoopis nagu hoolsalt pakitud postipakk? Foto: Lugeja foto

Viimati anti Eestis kolmanda taseme ilmahoiatus möödunud aasta alguses. Sõltumata paljudest sapistest kommentaaridest paanika külvamise ja liigse muretsemise kohta oli märkimisväärne arv eestimaalasi tormiks siiski hoolsalt kahetsuseta valmistunud.

Milvi kattis oma sõiduki kiht-kihi ja lapp-lapi peal: paksud vaibad, tekid ja kõige peale veel kile. «Mina olin õnnelik, et rahe tulemata jäi, sest paar suve tagasi lõhkus rahe auto, aiakiige ja kõik taimed,» rääkis ta. Muud vara hoovil ta katta lihtsalt ei jõudnudki – tuul koos vihmaga jõudis kiirelt kohale.

Eve talitas samamoodi ja kinnitas tekid igaks petteks ka köiega velgede külge. «Uuem auto kolis garaaži, selle tõttu liikusid murutraktorid garaažist välja. Tomatitele katteloor ette (kasvavad seina ääres peenras), lillepotid, lillekastid nihutasime ka terrassi katuse alla. Muud väga ei osanud teha,» kirjeldas naine Postimehele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles