Zelenskõi sõnul ei jäta Ukraina ühtegi Venemaa kuritegu vastuseta

BNS
Copy
Ukraina sõjaväelased Donetski oblastis.
Ukraina sõjaväelased Donetski oblastis. Foto: LIBKOS/Scanpix

President Volodõmõr Zelenskõi kinnitas pühapäeval oma igaõhtuses videopöördumises, et Ukraina ei jäta ühtegi Vene sissetungijate kuritegu vastuseta, vahendas uudisteagentuur UNIAN.

«Meie sõdurid vastavad igal pool okupantide terrorile. Pole päevagi, mil Vene kurjus ei saaks meie täiesti õiglast vastust. Me ei jäta ühtegi Venemaa kuritegu vastuseta,» rõhutas Zelenskõi.

Riigipea märkis, et igal Ukraina kaitsjal on võimalus Ukrainale õiglus tagastada.

«Praegu saab ukrainlastel olla vaid kaks isiklikku käitumisjoont. Kas te võitlete Ukraina eest või aitate võidelda, aitate päästa elusid,» rääkis riigipea.

Presidendi sõnul on täna millegi erilise ning vankumatuse ja lahingutulemuste eest tänada muu hulgas Kupjanski, Melitopoli ja Berdjanski suuna sõdureid, sest nad tegutsesid jõuliselt ja kangelaslikult.

«Iga kord, kui on, mille eest meie sõdureid tänada, siis astub Ukraina õiglusele ja võidule lähemale. Ja Vene tapjad meie Maal on oma hävingule lähemal. Vene terroristid peavad tundma vaid üht, et nad hävitatakse. Ukraina inimesed on äärmiselt julged ja me teame, et vabadus on hindamatu. Me teame, kuidas seda kaitsta. Teame, kuidas kaitsta elu. Ja me peame meeles pidama, et iga päev peaks andma tulemuse Ukraina kaitsmisel. Kõik see on väga oluline,» rääkis president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles