FOTOD Politsei ootab Nõmme avariist pardakaamera salvestisi (5)

Copy

Tallinnas Vabaduse puiesteel juhtus teisipäeva hommikul raske ahelavarii. Kuuest kannatanust kolme viidi raskes seisus haiglasse. Politsei palub menetluses abi ning ootab avariist pardakaamera videoid meiliaadressil pohja.lmt@politsei.ee. 

Teisipäeva hommikul kella 8 paiku sai häirekeskus teate, et Tallinnas Vabaduse puiesteel on juhtunud ahelavarii.

Lääne-Harju patrullpolitseinik Magnus Muidik selgitas, et esialgsetel andmetel kaldus linna suunas liikunud Volkswagen Passati juht seni teadmata põhjustel vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku Laagri suunas liikunud autodega. 

Foto: Aivar Reinap

«Õnnetuses sai viga kuus inimest, meedikud viisid sündmuskohalt viis kannatanut haiglasse, nendest kolme seisund on jätkuvalt raske,» sõnas Muidik, lisades, et nii täpsemad asjaolud kui ka autojuhtide kainus on tuvastamisel. 

Pärastlõunal palus PPA kaasliiklejate abi: pardakaamera videod, kuhu jäi kas avarii hetk või sellele eelnenud liikluspilt, palutakse saata pohja.lmt@politsei.ee.

Kella 9 ajal vedelesid asfaldil autoakud ja plastmasstükid, ühelt sõidukilt lõigati katus ära. Piltide järgi sai avariis viga kuus autot: Volkswagen, Dacia, Peugeot, Ford, BMW ja väikekaubik.

Vabaduse puiesteel oli liiklus Tähe ja Kaare lõigul mõlemas suunas suletud. 

Tund pärast kokkupõrget olid sündmuspaigal politsei ja päästjad. Politsei piiras kogu ala ümber ja kedagi ligi ei lasknud. Sõidukites viibinud inimesed olid selleks ajaks sündmuspaigalt lahkunud või kiirabiga ära viidud.

Ehkki avarii toimus hommikusel tipptunnil, siis ummikut sel ajal ei olnud. Linnaliinibussid seisid pärast avariid tänaval reas, kuid sõiduautod said ümbersõidu teha kitsamatelt kõrvaltänavatelt. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles