Auto taga lohisenud noore koera elu õnnestus imekombel päästa

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Auto taga lohisenud koer Vunts teeb loomade kiirabi kliiniku arstide hoole all juba esimesi samme. 
Auto taga lohisenud koer Vunts teeb loomade kiirabi kliiniku arstide hoole all juba esimesi samme. Foto: Loomaveeb

Nädal tagasi neljapäeval nägid liiklejad Harjumaal Ruila külas õõvastavat vaatepilti, kuidas poolsurnud koer rihmaga auto järel lohiseb. Imekombel ellu jäänud seitsmekuune koer, kelle nimi on Vunts, teeb aga arstide hoole all juba esimesi vaevalisi samme.

«Esmalt arvati, et koer on surnud, sest mingit vastupanu ta ei osutanud. Teised autojuhid andsid märku, et juht pidama jääks, ning lõpuks masin peatuski. Uskumatu, aga raskelt vigastatud koer tõusis püsti ja suutis seista ilma kõrvalise abita mõnda aega isegi omal jalgel,» vahendas loomapäästja Heiki Valner.

Häirivast vaatepildist ja võimalikust loomapiinamisest anti teada ka häirekeskusele ning politseipatrull oli kohal mõne minutiga. 82-aastane juht koos oma koeraga oli juba koju sõitnud, kuid politseinikud leidsid nad naaberkülast üles. Pererahva sõnul pidi kohalik loomaarst tulema õhtul vigastusi üle vaatama. See jutt aga politseiametnikele ei sobinud, sest koer vajas abi kohe. Politseinikud tõstsid koera oma operatiivsõidukisse ja viisid ta loomade kiirabi kliinikusse Mustamäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles