Jevgeni Ossinovski: Tallinnas saadakse nüüd ka minuta hakkama

Ulla Länts
, ajakirjanik
Copy
Jevgeni Ossinovski teatas, et sotsiaaldemokraadid esitavad uueks Tallinna volikogu esimehe kandidaadiks Maris Silla.
Jevgeni Ossinovski teatas, et sotsiaaldemokraadid esitavad uueks Tallinna volikogu esimehe kandidaadiks Maris Silla. Foto: Teele Toova

Jevgeni Ossinovski sõnul võib ta nüüd Tallinna valitsemisest taanduda, kuna noored poliitikud saavad pealinna võimuliidus hakkama, Toompeal läheb aga aina keerulisemaks.

Materjali, mis parlamendil tuleb läbi töötada, et õigusloome oleks kõrge kvaliteediga, on väga palju, kuid mõistlikku parlamendimenetlust tema sõnul ette näha ei ole.

Miks te Tallinna volikogu esimehe kohalt tagasi astute, esitades enda asemele suhteliselt tundmatu poliitiku?

See otsus küpses juba varem, kuna riigikogu valimiste järel usaldati mulle fraktsiooni juhtimine. Sotsiaaldemokraadid on valitsuses, uue valitsuse tegevuskava on väga ambitsioonikas ja poliitiline õhustik üsna pingeline, mis tähendab, et mul lihtsalt ei ole aega ega energiat, et samal viisil Tallinna juhtimisse panustada. Sellest tulenevalt sündis ka lahkumisotsus. Tallinna piirkonna juhatus valis uue kandidaadi nende inimeste seast, kes meil fraktsioonis on. Kui inimesed suurde poliitikasse tulevad, eks nad alustavadki tihtipeale olukorras, kus neid tuntakse vähem, aga tänu oma rollile saavad nad end ka tõestada. Olen veendunud, et Maris Sild ennast selles ametis ka tõestab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles