Ratas: Narvas püütakse Keskerakonna nime kaaperdada (1)

BNS
Copy
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul on Narva linnavolikogus sündinud Keskerakonna fraktsioon Narva Heaks elanikke eksitav ega ole kooskõlastatud Narva kohaliku piirkonna ega Keskerakonna juhatusega.

«Keskerakond on tuntud kaubamärk ja mõistan, miks on soovi seda ära kasutada, kuid sellisel viisil erakonna nime kasutamine ja seda olukorras, kus ainult üks fraktsiooni liige üheksast on Keskerakonna nimekirjas viimastel kohalikel valimistel kandideerinud ja valijatelt toetust palunud, on selgelt vale,» kirjutas Ratas sotsiaalmeedias. Ta leiab, et see on ebaõiglane nii valijate kui ka erakonnaliikmete suhtes. «Eriti nende, kes on kandideerinud Keskerakonna nimekirjas ja seisnud erakonna põhimõtete eest valimistel,» lisas Keskerakonna juht.

«Mul on kahju, et erakonna nime püütakse Narvas kaaperdada, ja leian, et Keskerakonna esimehena pean sellele selgelt reageerima,» märkis Ratas. Ta kutsus üles mitte ehtima end võõraste sulgedega, vaid liituma soovi korral Keskerakonnaga ja meeskonnaga, mis on olemas ning kus Narva piirkonda juhib Tarmo Tammiste ja linnavolikogu fraktsiooni linnavolikogu esimees Tatjana Stolfat.

Narvas allkirjastati nädal tagasi dokument, millega fraktsioonid Narva Heaks ja Respekt moodustasid uue võimuliidu. Värske koalitsioonipartneri Narva Heaks juht on keskerakondlane Aleksei Jevgrafov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles