Lähipäevade ilm on jahedapoolne ja niiske

BNS
Copy
Pilvine taevas. Pilt on illustreeriv.
Pilvine taevas. Pilt on illustreeriv. Foto: Ulvi Mehiste

Lähipäevadel tuleb arvestada vihmavõimalusega ja maksimaalsed päevased õhutemperatuurid ei kerki üle 21–22 soojakraadi.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva Lääne-Eestis vähese, ida pool aga pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja on võimalik äike. Puhub läänekaare-, Virumaal põhjakaaretuul 3–8, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 10–15, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on saartel vahelduva pilvisusega, mandril pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub läänekaaretuul 3–8, saartel puhanguti 13 m/s. Sooja on 18–22 kraadi.

Kolmapäeva öösel on rannikul vahelduva pilvisusega, sisemaal pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub läänekaare-, põhjarannikul põhjakaaretuul 3–8 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 17 kraadi. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Sajab hoovihma ja võib esineda äikest. Õhtu poole pilved hõrenevad ja sajuvõimalus väheneb. Puhub valdavalt loodetuul, Põhja-Eestis põhjakaaretuul 3–8 m/s. Sooja on 17–21 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib nõrka vihma sadada. Puhub idakaaretuul, saartel läänekaaretuul 3–8 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kuni 16 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kusjuures rohkem on sajuhooge Lääne-Eestis. Puhub peamiselt lõunakaaretuul 2–7 m/s. Sooja on 17–21 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles