Zelenskõi nõunik Eesti valitsusjuhi skandaalist: olen Kallase poolt (35)

Postimees
Copy
Ukraina presidendi nõunik Mõhhailo Podoljak
Ukraina presidendi nõunik Mõhhailo Podoljak Foto: Dmitri Kotjuh

Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi kantselei juhi nõunik Mõhhailo Podoljak tõdes Eesti peaministri Kaja Kallase (RE) ümber keerlevat veoskandaali kommenteerides, et ta hoiab Kallase poolele, kuna tal on Ukraina aitamise tõttu tema vastu tekkinud isiklik sümpaatia.

Vene opositsioonilise ajakirjaniku Julia Latõnina Youtube'i videosaates rääkis Podoljak teiste Ukraina sõjaga seotud teemade hulgas ka paar päeva tagasi Eesti valitsusjuhi ümber tekkinud skandaalist. Latõnina küsis Zelenskõi lähiliitlase käest, mida ta sellest arvab.

«Mitte hästi, aga ma olen ka erapoolik. Mul on proua Kallase vastu suur isiklik sümpaatia. Mul pole tema kohta öelda ühtegi negatiivset sõna ja ma ei tee ka seda kunagi,» rääkis Podoljak. «Ma arvan, et ta teeb Ukraina heaks palju ja ta on võtnud õige positsiooni. Arvan, et nad lahendavad selle probleemi Eestis sisepoliitiliselt,» märkis ta, lisades, et Kallas, kes Podoljaki sõnul võtab mõnikord poliitilisi riske, peab nüüd ilmselt Eesti parlamendile täpsemalt aru andma, mida ta oma abikaasa tegevusest varem teadis.

Kommentaarid (35)
Copy
Tagasi üles