Ajad saadi klappima: Kallas osaleb riigikogu erikomisjonide istungitel (12)

Postimees
Copy
Teisipäeval ei saanud Kallas erikomisjonide ühisistungile tulla, kuna osales nurgakivi panekul Paldiski Lõunasadama uuele kaile
Teisipäeval ei saanud Kallas erikomisjonide ühisistungile tulla, kuna osales nurgakivi panekul Paldiski Lõunasadama uuele kaile Foto: Eero Vabamägi

Peaminister Kaja Kallas (RE) osaleb kahel järgmisel esmaspäeval riigikogu erikomisjonide istungitel, et selgitada abikaasa Arvo Halliku senise osalusega ettevõtte Stark Logistics kaubavedusid Venemaale.

Teisipäevasel riigieelarve kontrolli ning korruptsioonivastase erikomisjoni ühisistungil Kallas ei osalenud, tuues põhjuseks, et istungi aeg ei sobitunud tema päevakavaga.

Nüüd pakkus Kallas välja talle sobivad ajad. Korruptsioonivastase erikomisjoni istungile läheb ta kokkuleppe järgi 4. septembril kell 10 ning 11. septembril kell 13 osaleb ta julgeolekuasutuste järelvalve erikomisjoni istungil, kinnitas ERRile peaministri nõunik Maris Lindmäe.

Teisipäevasele istungile kutsuti kohale ka ettevõtte Stark Logistic tegevjuht Kristjan Kraag ja ettevõtte Metsaprint tegevjuht Martti Lemendik, kuid kumbki ei soovinud sel teemal selgitusi andma tulla.

Peaminister Kallase abikaasa Hallik teatas eelmisel nädalal, et müüb oma Stark Logisticsi aktsiad, taandub ettevõtte nõukogust ja lõpetab seal ka finantsjuhi töölepingu.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles