Mustamäel levis kuulujutt võikalt mõrvatud lapsest: vanemad ei julgenud lapsi õue mängima lasta (4)

Olga Lebedeva
Copy
Laps jalutab.
Laps jalutab. Foto: Shutterstock

Rus.Postimehega võttis ühendust murelik Mustamäe elanik, kes rääkis, et piirkonnas levivad jutud räigest lapsemõrvast ning lapsevanemad on nüüd hirmul ega luba lapsi õue mängima. Politsei rahustab ärevil inimesi maha ning kinnitab, et sellist kuritegu ei ole Mustamäel ega Tallinnas juhtunud. 

«Mulle räägiti, et kuu aega tagasi leiti Mustamäel ühest prügikastist surnud 6-aastane poiss. Keha oli lõhki rebitud, sees ei olnud enam organeid,» rääkis kohalik elanik. Sellest loost kuulis ta oma naabrilt, kui läks uurima, miks naaber ei luba oma poega õue mängima.

«Naaber oli mu küsimuse peale hämmingus ja imestas, et mina ei teagi midagi – kõiki ümbruskonna kortermajade inimesi olevat hoiatatud, kuid ilmselt siis mind vist unustati,» rääkis mustamäelane.

Kuna lugejal on ka endal lapsed, kellest üks käib veel algklassis, siis otsustas ta asja politseist uurida. «Helistasin ja küsisin ja siis mul paluti oodata ning hiljem öeldi, et ei saa mulle informatsiooni anda,» oli ta nõutu. 

«Nüüd käingi oma lapsega igal pool kaasas, saadan kooli ja huviringi, ei julge teda üksinda jalutama lasta,» tunnistas murelik elanik. «Meie hoovis ei ole enam lapsed üksinda väljas, keegi vanematest alati istub juures ja jälgib lapsi.»

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Barbara Lichtfeldt ütles Rus.Postimehele, et need jutud ei vasta tõele. «Sellist juhtumit ei ole olnud!» lausus Lichtfeldt.

Politsei on suhelnud ka selle inimesega, kes seda juttu levitas. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles