Tänasest on liiklusele avatud Pronksi tänava ja Tartu maantee ristmik

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Stockmanni ristmikul tehti viimases etapis täöid ka öösiti ning tänasest on Tartu maantee ja Pronksi tänava ristmik avatud.
Stockmanni ristmikul tehti viimases etapis täöid ka öösiti ning tänasest on Tartu maantee ja Pronksi tänava ristmik avatud. Foto: Taavi Sepp

Teisipäeval, 12. septembril avatakse liiklusele Liivalaia–Tartu maantee–Rävala ja Pronksi tänava ristmik.

«See ristmik oli liiklusele suletud mitu kuud ja selle taasavamine aitab kesklinna liikluspilti oluliselt parandada. Eeldame, et autojuhid avastavad kiiresti taasavatud trajektoori ning uuendus leevendab ka Kreutzwaldi tänava keerulist olukorda,» ütles abilinnapea Vladimir Svet. 

Pronksi tänava Tartu maantee ja Raua tänava vahelises lõigus on liiklusele avatud mõlemas suunas üks sõidurada. Pronksi tänavalt ei saa teha pööret Gonsiori tänavale. Kesklinnast väljuvat suunda teenindavad Raua ja Kunderi tänav.

Nii Pronksi ja Gonsiori tänava kui ka Pronksi ja Kunderi tänava ristmik jäävad autoliiklusele avatuks. Avatud teelõigul jätkuvad veel ehitus- ja märgistustööd, mis võivad ajutiselt häirida liiklust.

Ühistranspordi sujuvamaks korraldamiseks suunavad kesklinna kriitilisematel ristmikel liiklust reguleerijad. Reguleerijad töötavad kell 8–11 ja 14–18.30 Ahtri-Jõe, Kreutzwaldi-Raua, Kreutzwaldi-Gonsiori, Kreutzwaldi-Kunderi ristmikul ning pärastlõunal ka Viru ringil.

Mullu sügisel alanud Jõe ja Pronksi tänava rekonstrueerimine on lõpusirgel ning tänavad avatakse täies mahus liiklusele oktoobri keskpaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles