Ujulas elustatud tipparst: seitse roidemurdu kõneleb sellest, et massaaži tehti õigesti

Lomely Mäe
, ajakirjanik
Copy
Onkoloog Indrek Oro
Onkoloog Indrek Oro Foto: Mihkel Maripuu

Eesti tipparst Indrek Oro, kes jaanuarikuus uppumisest Leili Põdra poolt päästeti, rääkis täna Ringvaates avameelselt oma mälestustest seoses õnnetu juhtumiga.

Täna üllatati mehe elu päästnud Leilit Ringvaate stuudios, kui kutsuti kohale ka päästetud mees isiklikult. Tegemist oli Leili ja Indreku esimese kohtumisega pärast õudset õnnetust jaanuaris.

«No pole viga, me kohtume teist korda, kuid mina näen sind esimest korda», lausub Indrek muheledes oma elu päästnud naisele, Leilile.

Leili ei teadnud tänaseni mehe arstilist tausta, nimelt on päästetu Indrek Oro onkoloog.

«Minu viimane mälestus on see, et kuna ma pole teab kui hea ujuja, küll alati käinud nädalas paar korda, aga triatloni eesmärki pole mul kunagi olnud. Seetõttu olen alati sättinud ujumise vaiksematele aegadele, mis on siis nädalavahetuse hommikul või kui pole trenne. Ma alati vaatan, et ma ei hakkaks kedagi segama ja keegi mulle väga jalgu ei jääks. Ma mäletan, et olin selle raja peal kahekesi ühe mehega ja ma mäletan seda, kuidas ta ronis sealt välja ja see tegi mulle muidugi head meelt, et ma jäin üksi. Ma võib-olla andsin siis natukene hoogu juurde ja see on mu viimane mälupilt basseinist» kirjeldab Oro Ringvaatele jaanuaris juhtunut.

Mehe päästnud Leili sõnul oli ilmselt üheks faktoriks, miks ei juletud meest elustada tema arm kõhul, mis teisi ehmatas, kuid naise jaoks ei olnud see mingi probleem ja ta hakkas meest mõtlemata muule koheselt elustama.

Oro sõnab, et selline juhtum paneb mõtlema asjade peale, millest tegelikult ei mõtle, enne kui saatus olukorra niimoodi ette mängib.

Oro sõnul imestab ta isegi, kuidas on talle nii palju seda õnne antud ja teistele ei ole. «Mul oli mõlemal pool seitse roide murdu, aga see kõneleb vaid sellest, et seda massaaži tehti õigesti» sõnab Oro. «Oh, seda on tore teada,» lisab Leili mehe jutu lõpetuseks kergendusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles