Tallinn sai 9 miljonit krooni reklaamitulu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjad reklaamtulbad Tartu maanteel.
Tühjad reklaamtulbad Tartu maanteel. Foto: Peeter Langovits

Möödunud aastal said linnosade valitsused pindade kasutusse andmisest kokku 9, 2 miljonit krooni reklaamitulu, mis on esialgu eelarvesse kavandatust märkimisväärselt rohkem.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul olid linnaosade valitsused tublid reklaamkandjatele pinna rentimisel, korraldades mitmeid uusi konkursse. «Linna eesmärgiks on saada endale kuuluvalt omandilt maksimaalset tulu erinevate linnaelanikele suunatud tegevuste jaoks,» selgitas Mutli.

«Kuigi see 9,2 miljonit krooni, mis linnale kuuluvatelt pindadelt möödunud aastal koguti, moodustades linnaeelarvest väikese osa, siis on see ikkagi oluline summa, mille laekumise eest linnaosad vastutavad.»

Kõik linnaosad teenisid reklaamitulu planeeritust enam, välja arvatud Haabersti, kus teeniti reklaamitulu planeeritust 31 500 krooni vähem.

Möödunud aastal sai kesklinna valitsus reklaamitulu 4,7 miljonit krooni, Kristiine linnaosa 1,1 miljonit, Lasnamäe 1,3 miljonit, Mustamäe 0,92 miljonit, Nõmme linnaosa 226 000 krooni, Pirita 369 000 krooni, Haabersti 388 000 krooni ja Põhja-Tallinn 167 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles