Suur segadus kaitsepolitsei julgeolekuvestluste ja -kontrollidega (4)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Kaja Kallase sõnul läbis tema abikaasa Arvo Hallik kaitsepolitseiametis vabatahtlikult täieliku julgeolekukontrolli. Kapo täpsustab, et tegu oli siiski vaid vestlusega. 
Kaja Kallase sõnul läbis tema abikaasa Arvo Hallik kaitsepolitseiametis vabatahtlikult täieliku julgeolekukontrolli. Kapo täpsustab, et tegu oli siiski vaid vestlusega. Foto: Kollaaž

Peaminister Kaja Kallas (RE) on korduvalt mõista andnud, et nn idavedude teema valguses ei ole kaitsepolitsei teda varem Venemaa seoste eest hoiatanud ega noominud hiljemgi.

Hiljuti täpsustas ta, et tema abikaasa Arvo Hallik käis vabatahtlikult kapo täisjulgeolekukontrollis, mis kapo sõnul polnud aga mitte kontroll, vaid vestlus.

Hiljutises vestluses Delfi ajakirjaniku Vilja Kiisleriga rõhutas Kallas, et kapo ei ole temaga mingis muus kontekstis suhelnud. «Ainult siis, kui nüüd minu abikaasa ise vabatahtlikult läks kapo täisjulgeolekukontrolli ja pärast seda küsisid nad ka minult paar küsimust, mis olid minu abikaasa ja minuga seotud,» märkis ta. Abikaasale tehtud julgeolekukontrollile viitas peaminister ka üleeilses riigikogu infotunnis.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles