GALERII JA VIDEO Valgus alustas rändamist Tondiraba pargist

Copy

Tondiraba park oli täna õhtul võimsas tulesäras. Esmakordselt jõudis sinna iga-aastane Valgus Kõnnib festival, mille teemaks on sel aastal «Pimeduse värvid».

Lisaks sädelevatele valgusinstallatsioonidele võis Tondirabas näha ka rulluisutajaid ja tuleartiste, samuti trummareid ning omanäolist hobuste balletti.

Imelist valguse vaatemängu saab nautida veel reedel vanalinnas ja laupäeval Kadrioru pargis. Kino Sõpruse ees esitatakse mängulist vaatemängu «Suur maalritöö», Viru tornide müüridel ja Kadrioru kunstimuuseumi seintel on võimalik näha videoprojektsioone ning Kadrioru paistiigil tuleb esmakordsele esitamisele valgusetendus «Võlumets».Kadrioru pargi infopunkti juures saab kuulata President Lennart Meri mõtisklusi Kadrioru pargis.

Valgus Kõnnib festivali pidulik lõpetamine toimub Kadriorus Luigetiigil 16. septembril kell 20.30, millele järgneb laulvate purskkaevude ja Tiit Kikase laserharfishow koos Elina Nechajevaga.

Mõlemal päeval toimub festival kella 20st 23ni.

Festivali lõpetab laupäeval kell 22.40 Pillapalu platsil kaunis ja südantliigutav ÖÖvalgel valgusteatri festivali poolt loodud valguslavastus «Õhtu ilu».

Juba 19. korda toimuv festival on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles