KRIMI Laura Valgu koju sisse murdnud mees arvas, et ta on Hispaanias (4)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Korduvalt kriminaalkorras karistatud Ragnar Toomberg murdis sisse tuntud alternatiivterapeudi Laura Valgu koju.
Korduvalt kriminaalkorras karistatud Ragnar Toomberg murdis sisse tuntud alternatiivterapeudi Laura Valgu koju. Foto: Duo/Kohtutoimiku Materjalid

Mida te tunneksite, kui olete üksinda kodus ja keset ööd prõmmib ukse taga segaselt käituv verine mees, kes takkapihta lööb akna puruks? Just selline õõvastav lugu juhtus mõni aeg tagasi populaarse alternatiivterapeudi ja kirjaniku Laura Valguga.

Tänavu veebruaris vahendasid mitmed kollased või kollasevõitu portaalid šokeerivaid sõnumeid Valgu ühismeediast. «Kangelane. Lõi akna puruks, tuli sealt klaasi vahelt tuppa ja veritses kogu mu vannitoa täis. Oma emotsionaalsest seisundist ma parem ei räägi, aga näha mingi suvalise jorsi verd oma kodus pole tore,» kirjutas Valk. Tol ajal tehtud postitustes avaldas naine arvamust, et sissetungi ajendasid temast Delfi Meedias ilmunud lood. Hiljem kohtutoimikusse jõudnud ütlustes selgitab Valk, et ta on terapeut alternatiivses suunas, ja lisab, et vahetult enne juhtunut ilmus meedias uudis, kuidas libaterapeudid petavad inimesi, ning et pärast seda hakanud inimesed talle ka vihaseid ja solvavaid asju kirjutama. «Kui reedel see võõras mees minu akna taha tuli, siis arvasin, et see on seotud selle kõige eelnevaga,» ütles ta. Hiljem ei paista kohtutoimikust siiski tõendeid selle kohta, et sündmused oleks olnud kuidagi meediakajastusega seotud.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles